Fotoknjiga

Prava poročna knjiga je vključena v čisto vse poročne pakete iz ponudbe. Gre za 32x27cm veliko fotoknjigo, s personaliziranimi platnicami in potiskano škatlo v katero se knjiga vstavi. Digitalni tisk na 170 gramski glossy papir, omogoča knjigi imeti do 200+ strani, zato je idelana za tisk celostranskih fotografij. Pri pravi poročni knjigi ni mogoče menjati formata in platnic,  lahko pa se naroči knjižice za najbližje v dveh manjših izvedbah 23,5×20,5cm in 18x15cm.

Artbook je vrhunska poročna fotoknjiga v celoti tiskana na fotopapir z UV laminacijo za še daljši obstoj fotografij. Strani so kaširane in zato trše, tako da se med listanjem ne upogibajo, širok izbor različnih materialov pa lahko krasijo platnice, torbo in celo škatlo za hranjenje fotoknjige. Oblikovanje same knjige je vsakič popolnoma individualno brez vnaprej pripravljenih predlogov. Osnovna velikost knjige je 38x25cm, medtem ko je osnovna velikost knjižic za najbližje 25x19cm.

Artbook video

Da bi fotoknjiga dobila kar se da individualno podobo, priporočam izbor platnice “Acrylic” oz. naslovnica iz pleksi stekla (druga knjiga predstavljena v videu), pod katerim se natisne fotografijo po želji. Izjemno estetske so tudi platnice serije “Glamour”, ki jih sestavlja kombinacija dveh različnih materialov in (po želji) sredinskega okna za fotografijo (prva knjiga predstavljena v videu). Vzorčni knjigi s tema dvema opcijama lahko vidite tudi v živo.

Ker se cena pri menjavi dimenzij fotoknjige in platnic spreminja, se ponudba za Artbook izdela individualno. Doplačila se pričnejo z 290 EUR.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*